Over Black River

Hoogwaardige boten voor de vis- en vaarfanaat

Black River Fishing & Boats is gespecialiseerd in visboten, consoleboten, Highfield RIB’s en Van Vossen Fishing. Wij hebben meerdere merken onder 1 dak en kunnen vanuit voorraad leveren. 

Onze missie & visie

Black River wil visfanaten een geweldige ervaring bieden op het water. Daarom bieden wij een breed, maar tegelijkertijd hoogwaardig assortiment aan. Wij vinden dat je niet te lang moet wachten als je je droomboot hebt uitgezocht. Daarom leveren wij vanuit voorraad. Kopen is varen!

N

Meerdere merken onder 1 dak

Wij hebben de beste merken voor u geselecteerd.

N

Breed assortiment

In ons brede assortiment hebben wij voor ieder wat wils!

N

Kopen is varen!

U kunt snel varen doordat wij vanuit voorraad leveren

Bij Black River bieden we vanuit onze showroom in Hasselt (Overijssel, Nederland) een breed assortiment aan hoogwaardige visboten, consoleboten, Highfield RIB’s en Van Vossen Fishing.

Persoonlijk contact staat bij Black River hoog in het vaandel. Je kunt bij ons langskomen voor een persoonlijk adviesgesprek, zodat we samen jouw ideale boot kunnen selecteren.

Heb je verder nog vragen, bel of mail ons dan!

Lange tijd was ik op zoek naar een goede visboot. Dankzij Black River heb ik mijn ideale visboot kunnen vinden. Nadat ik een keuze had gemaakt, kon ik ook direct varen. Een echte aanrader!