Van Vossen Fishing

✓ Snelvarend
✓ Betrouwbaar
✓ Hand made
✓ Onderhoudsarm
✓ Innovatief
✓ Duurzaam

Wij bieden een breed assortiment Van Vossen Fishing boten aan. Snel genieten op het water is mogelijk doordat wij uit voorraad kunnen leveren. Kopen is varen!

Duurzaamheid in Optima Forma
Een visboot kent vele voordelen. Heb je wel eens nagedacht of je deze zou willen laten ontwerpen door een echte botenbouwer? De visboten van Van Vossen Tenders biden een betaalbaar design, een prachtig uitgekiend casco en een gestroomlijnd onderwaterschip voor een voordelige prijs.

Heb je aanvullende wensen? Wij kunnen de visboot compleet op maat maken. Wij ontwerpen en bouwen alle boten zelf op locatie in Steenwijk en zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een echte autoriteit in Europa op het gebied van design en andere aluminium boten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs voor advies of neem contact met ons op.

Voordelen van een Aluminium Boot
Duurzaamheid is zeer belangrijk voor onze botenbouwers en dat zie je onder andere terug in het materiaal. Aluminium bevat namelijk geen giftige stoffen en brengt het milieu dus geen verdere schade toe.

Een ander voordeel van de visboten is dat deze niet uit het water gehaald hoeven te worden, aangezien aluminium niet roest. Dit scheelt natuurlijk weer in de kosten, de schoonmaak en het geeft ook een veilig gevoel om te weten dat de boot bestemd is tegen alle weersomstandigheden.

Ook worden alle boten ontworpen met een zelflozende kuip. Onze botenbouwers hebben werkelijk aan alles gedacht! Daarnaast roest het materiaal niet en gaat het dus zeer lang mee. Hierdoor hoef je de boot ook niet te verven, wat ook schadelijk voor het milieu is.